Aktiebok online

Skapa en modern aktiebok – gratis!

Börja med att klicka på knappen ”skapa konto” och fyll därefter i ditt personnummer och så är du sedan igång för att upprätta en aktiebok – snabbt, enkelt och gratis!

Om dina och företagets uppgifter

Minaktiebok.se sätter högt värde på din och ditt företags integritet och omgärdar dina personuppgifter och uppgifter om ditt företag med mycket strikta säkerhetsrutiner. Minaktiebok.se lämnar aldrig ut uppgifter om dig eller ditt företag till annan myndighet eller organisation. Det är endast du som administratör som har tillgång till och rättighet att uppdatera information om dig och ditt företag.

Säker inloggning, SSL-kryptering
När du använder registertjänster på Minaktiebok.se gör du det på säkrade sidor. Varje sida av de säkra sidorna på webbplatsen Minaktiebok.se är säkrad med ett digitalt certifikat. Det visas med ett webbplats certifikat, ”site certificate”, vilket är permanent på alla säkra sidor. För att se certifikatet, klicka på bilden av ett stängt lås eller solid nyckel i listen längst ned på sidan i din webbläsare. Ett litet ”pop-up”-fönster som visar säkerhetsinformationen kommer då upp. I den finns några flikar. Klicka på fliken Details och därefter på ordet Subject för att få bekräftat att du är på webbplatsen Minaktiebok.se. Klicka på ordet Issuer för att se vilken certifikationsmyndighet som har verifierat webbplatsen.

MinAktiebok.se ägs och drivs av Reguity Group AB (publ). Reguity:s organisationsnummer är 556688-9316 och bolaget är registrerad både för F-skatt och i Momsregistret, samt är ett publikt aktiebolag med de kapitalkrav det föranleder.